За нас

Кои сме ние?

KUPIPODARUK.COM е онлайн магазин за подаръци, с които ще Ви помогнем да зарадвате близките си. За да Ви спестим време и нерви, ние Ви даваме готови нестандартни и модерни решения, които със своята елегантност и практичност ще впечатлят както Вас, така и хората, на които искате да засвидетелствате внимание. Може да ни откриете и на страницата ни във Facebook.
Фирмата ни – „Гардена стил ” ООД е създадена през 2005-та година със седалище гр.Божурище, ЕИК: 131511727, ДДС №: BG131511727. Основната дейност, с която се занимаваме е търговия и услуги.

Защо да изберете нас?

Лоялно и коректно отношение.
Ние гарантираме лоялно и коректно отношение към нашите клиенти и се стремим да превърнем този сайт от обикновен онлайн магазин, в специализиран източник на уникални идеи за подаръци, които истински да радват и едновременно с това да отговарят на критериите за практичност, за да не стоят статично на секцията в хола, а да се използват всеки ден, предизвиквайки усмивки в хората около нас.

Продукти, които може да намерите само при нас.
За да отговорим на високите изисквания на нашите клиенти, ние постоянно преразглеждаме асортимента си, добавяйки още по-интересни и нестандартни продукти.

Постоянно добавяме нови артикули, с които можете да се запознаете в социалните мрежи.
Последвайте ни във Facebook, за да виждате първи новите ни предложения за подарък! Ще се радваме да участвате в дискусиите по въпроси, с които се обръщаме към Вас за помощ при взимането на решения от най-различно естество – от избора на бекграунд на сайта, до включването на нов продукт във фирмения асортимент.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки