Доставка и плащане

Срок на доставка 

Доставките за цялата страна се извършват чрез куриерсите фирми Спиди и Еконт.

Доставките до адрес или до офис на Спиди или Еконт обикновено се извършват в рамките на 1 работен ден. Рядко е възможно по-дълго доставяне (до 2-3 дни) в случаите, посочени долу, като ще бъдете своевременно информирани от наш служител за такъв случай. 

Поръчки, потвърдени до 11:00 ч. се изпращат в рамките на същия работния ден. Потвърдените след 11:00 ч. поръчки се изпращат на същия или следващия работен ден: ще получите обаждане от наш консултант, който ще Ви уведоми, кога точно да очаквате пратката.

След получаване на съобщението за потвърждаване на наличността и готовността за експедиция от потребителя, доставката се осъществява в рамките на следващия работен ден.  

Доставка в събота: Потвърдените до 11ч. в петък поръчки могат да се доставят в събота до офис на Спиди или Еконт, в работно им време от 9:00 до 13:00ч; до врата – по желание на  клиента. Пратка в събота до адрес (врата) се заплаща допълнително + 4.00 лв. Доставката до офис не се оскъпява.  

ВНИМАНИЕ! Има населени места, които са със специален режим на доставка от Еконт и са в отклонение от горепосочените условия. Тези места могат да се видят на сайта на Еконт тук. 

В работно време куриерът ще Ви достави пратката до посочения от Вас адрес или до избран от Вас офис на Спиди или Еконт, както ще Ви бъде по-удобно на Вас (посочете съответната опция при оформяне на поръчката). Когато адресът за доставка е офис на куриер, необходимо е да изберете от падащия списък точният офис (за населени места с повече от един такъв). 

В случай, че куриерът не открие потребителя на посочения адрес, се свързва с него на посочения телефон, за да уточни деня на доставка. Моля да имате предвид, че не може да гарантираме доставка в същия ден, в случай, че вече веднъж сте били посетени. 

Когато пратката е с плащане по банков път в случай, че куриерът не открие потребителя на посочения адрес, се свързва с него на посочения телефон, за да уточни деня на доставка. Моля да имате предвид, че не може да гарантираме доставка в същия ден, в случай, че вече веднъж сте били посетени.

 

Цени на доставка  

Стойността на доставката не е включена в цената на стоката. Доставката за територията на Република България е с фиксирана цена 4.50лв. до офис на Спиди и 6.50лв. до адрес, до офис на Еконт 6.50лви 7.50лв. до адрес. 

!!! За доставка до адрес в СЪБОТА + 4.00лв. и за двете фирми !!!

ОТВОРИ ПРЕДИ ДА ПЛАТИШ 

 

За спокойствието на своите клиенти KUPIPODARUK.COM предлага услугата „Отвори преди да платиш”, която Ви дава възможност да отворите поръчаната пратка преди да я заплатите, за да се уверите, че всички уточнени параметри по поръчката и общото състояние, са както уговорените. 

При наличие на разлики, пратката може да бъде върната, без да се заплаща. 

Допълнителната услугата "Отвори преди да платиш" е предоставена от куриерска фирма Спиди или Еконт  и е напълно безплатна.

 

ПЛАЩАНЕ

 

Възможни са следните начини за плащане:

Наложен платеж (плащане при доставка: в брой или с дебитна/кредитна карта)

При този начин, плащате дължимата сума на стоките и транспорта в момента на получаване на пратката.

Може да платите в брой или с карта. Ако желаете да платите с банкова карта, молим, заявете го при потвърждаване на поръчката (като коментар към поръчката или по телефона на наш консултант), и куриерът при доставка ще носи мобилен pos терминал. В офисите на Спиди или Еконт също е възможно заплащане с дебитна или кредитна карта.

Пратката се изпраща веднага.

По Банков път (Авансов банков превод)

При този начин на плащане трябва предварително да преведете дължимата сума на стоките и транспорта към наша банкова сметка, в поръчката ще се съдържа необходимата информация.

Пратката се изпраща след получаване на сумата в нашата банкова сметка. Този начин на плащане е особено подходящ, ако искате да изпратите подаръка директно до адреса на получателя и да го изненадате, а това няма как да стане с наложен платеж.

ePay.bg (Микросметка или с карта)

За да извършите плащане през системата на ePay е необходимо да бъдете регистрирани в системата. След като приключите с поръчката ще бъдете автоматично пренасочен(а) към сайта на еPay, където да въведете необходимите данни и да извършите плащането. Този начин на плащане е особено подходящ, ако искате да изпратите подаръка директно до адреса на получателя и да го изненадате (а това няма как да стане с наложен платеж).

В брой с Easypay

С EasyPay.bg имате възможност да заплатите избраните от Вас услуги в брой в над 300 каси на EasyPay.bg в цялата страна. Пълен списък на касите на EasyPay.bg можете да видите тук

При плащане на каса на EasyPay.bg трябва да посочите:

- че извършвате плащане в полза на онлайн магазин за подаръци KUPIPODARUK.COM

- номера на Вашата заявка

- дължимата сума по Вашата заявка

- вашите имена

За платената от Вас сума получавате разписка/вносна бележка от EasyPay.bg.

Този начин на плащане е особено подходящ, ако искате да изпратите подаръка директно до адрес на получателя и да го изненадате.

Плащане с Карта (Кредитна или Дебитна карта)

Възможно е да заплатите поръчката си с карта предварително, през системата на ePay (необходимо да бъдете регистрирани в системата). Този начин е особено подходящ, ако искате да изпратите подаръка като изненада, директно на неговия получател, без да се налага той да плаща при получаване.

Възможно е плащане с карта при получаване на поръчката от куриера. В офис на Еконт или Спиди е възможно плащане с дебитна или кредитна карта, куриерите също разполагат с мобилен терминал за събиране на плащания с карти. 

ВРЪЩАНЕ

Съгласно Закона за защита на потребителя клиентът има право да върне закупената стока в рамките на 14 дни от датата на получаването й при спазени следните условия:

  • Фабричният вид на стоката не е нарушен,
  • Стоката не e използвана,
  • Всички фабрични етикети не са повредени или премахнати;
  • Представен е официален данъчен документ за покупка - касова бележка, квитанция за наложен платеж или фактура;

Клиентът е длъжен самостоятелно да върне стоката или да заплати разходите по връщането й, включително транспортните разходи. Когато е договорено връщането/замяна на стока за наша сметка, това става САМО при изпращане на стоката по Спиди или Еконт с използване на посочен от нас номер на товарителница. Ако клиентът не използва посочения от нас номер на товарителница, изпращането е изцяло за негова сметка.

При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорени и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.

 

Как става връщането?

  • Изпращате ни формуляр за отказ на email: [email protected] 
  • В рамките на 2 работни дни наш служител ще се свърже с Вас за уточняване на детайли;
  • Изпращате  стоката по куриер на нашия адрес за Ваша сметка;
  • Ние Ви връщаме парите по същия начин, по който сте ги заплатили.
  • Ако стоката е видимо използвана, опаковката ѝ е деформирана или е в състояние, което прави продажбата ѝ невъзможна, стоката ще Ви бъде върната обратно за Ваша сметка.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки