Copyright © 2020. All Rights Reserved

Често задавани въпроси (FAQ)

Трябва ли да се регистрирам, за да направя поръчка?

Не, не е задължително да се регистрирате. В случай, че решите да го направите, Вие ще пазарувате по-удобно, ще можете да следите статуса на направените поръчки, както и да получавате информация за най-актуалните ни предложения и промоции.

Какви са начините, по които мога да направя поръчка?

Можете да направите поръчка в сайта ни, по телефона или на имейла ни.

Какви са сроковете за доставка?

Доставките в страната се извършват  чрез куриерсите фирми Спиди и Еконт. 

Доставките до адрес или до офис на Спиди или Еконт обикновено се извършват в рамките на 1 работен ден. Рядко е възможно по-дълго доставяне (до 2-3 дни) в случаите, посочени долу, като ще бъдете своевременно информирани от наш служител за такъв случай.

Поръчки, потвърдени до 11:00 ч. се изпращат в рамките на същия работния ден. Потвърдените след 11:00 ч. поръчки се изпращат на същия или следващия работен ден: ще получите обаждане от наш консултант, който ще Ви уведоми, кога точно да очаквате пратката.

След получаване на съобщението за потвърждаване на наличността и готовността за експедиция от потребителя, доставката се осъществява в рамките на следващия работен ден.

Доставка в събота: Потвърдените до 15ч. в петък поръчки могат да се доставят в събота до офис на Спиди или Еконт, в работно им време от 9:00 до 13:00ч; до врата – по желание на  клиента. Пратка в събота до адрес (врата) се заплаща допълнително + 2.50 лв. Доставката до офис не се оскъпява. 

Каква е цената на куриерската услуга?

Доставката за територията на Република България е с фиксирана цена:

3.99лв. до офис на Спиди и 4.99 до адрес,

5.99лв. до офис на Еконт и 6.99лв. до адрес.

 

Мога ли да закупя избрания от мен продукт лично от офиса на KUPIPODARUK.COM?

Не, не е възможно, тъй като складовите наличности са отделно от административния отдел. За момента KUPIPODARUK.COM работи само с куриерски услуги.

С коя куриерска фирма се осъществява доставката?

Онлайн магазин KUPIPODARUK.COM използва куриерските услуги на фирма Спиди и фирма Еконт

Каква информация е нужна, за да направя поръчка по телефона?

За да направите поръчка без регистрация са нужни: име и фамилия, точен адрес за доставка, телефон за връзка и e-mail. Разбира се, не пропускайте да отбележите името и размера на продукта, който сте си избрали.

Има ли конфиденциалност на информацията при регистрация?

Всички данни при регистрация в сайта се обработват съгласно Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни (GDPR).

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас