Copyright © 2020. All Rights Reserved

ПРИКЛЮЧИЛ

150,00 лв.
 • Кат. номер: M001

Знаете, че имате талант?

Искате да събудите писателя у вас?

Сега имате този шанс!

Подарете на себе си или на любим човек, участие в поредицата онлайн семинари:

„Мастър клас по творческо писане с…“

 Първият за 2021 година е със Здравка Евтимова

Всяка събота от 19.00ч до 21.00 ч. с този онлайн семинар получавате достъп до:

 • 4 сесии, водени от Здравка Евтимова – един от най-известните български писатели на 21-ви век.
 • 4 различни теми, по които ще напишете своите разкази и за ментор ще имате автор от световна величина
 • 4 рецензии от творец с Националната награда „Христо Г. Данов” за цялостен принос в българската книжовна култура - 2020 година.

Датите за семинара са следните:

16.01.2021год.

23.01.2021 год.

30.01.2021 год.

06.02.2021 год.

 

Побързайте и заявете участие на тел: 089 200 8606, защото местата са ограничени!

Здравка Евтимова е български писател и преводач.

Тя има 11 сборника с разкази и 10 романа, издадени в САЩ, Китай, Великобритания, Канада, Израел, Гърция, Македония, Нидерландия, Италия, Сърбия. Нейните книги са преведени в 32 страни.

Лавини (Швейцария), OMI (САЩ), Рачестър (САЩ), Болоня (Италия), Шанхай (Китай), Бин Хай (Китай), Стрьомстад (Швеция), Гуанджоу (Китай) са местата, в които тя е чела свои публикации и е получила признание сред авторитетните университетски среди.

Преди две години нейният разказ „Кръв от къртица, беше публикуван в американски учебник в над 1 милион екземпляра. Редом до Рей Бредбъри, Едгар Алън По и други световно известни писатели, стои името на Здравка Евтимова.

„Тя е артистично небрежна, естествена и ранима, самобитна като планински кристал - душата й искри от доброта. Здравка е невидимият пазач на добротата, с която разоръжава и най-безчувствените хора. Но нека не се заблуждаваме - зад крехката й външност се крие елмазен характер, динамичен дух, жилава и борбена женственост: разказите й се леят като изворна вода, но създаването на толкова въздействащи текстове изисква къртовски труд.

Нека разгърнем най-новия й сборник „Добрата страна на нещата” (изд. „Лексикон”, 2019). Кой би се сетил да напише разказ за метачката пред Народния театър и така да завърти диалога и сюжета, че читателят да обикне тази „цапната” в устата жена? В героите от улицата, в лицата от градските низини се оглеждат проблемите на цялата нация.

Нейните герои не позират с изкуствени фрази, а заживяват с естествения си натюрел вътре в нас, превземат мислите ни. Авторката влиза под кожата на своите герои и изживява до дъно чуждата болка, без да украсява текста с досадни обяснения. В нейните сюжети ние разпознаваме съвременниците си, защото тя успява да натовари думите с онази авторска новост, която учудва и променя моралната и естетическа чувствителност на читателите. Те й вярват безрезервно. Това е белегът за истинския талант.“

Из вестник" Труд" "Здравка Евтимова- Пазителка на добротата" от Анжела Димчева

 

Очаквайте и другите ни предложения за онлайн семинари -„Мастър клас по творческо писане с…“ с големите имена от българската художествена литература.

Бъдете здрави, пазете се и се обичайте!

ВАЖНО!

Възможните начини за плащане на семинарите са:

 • Плащане с EasyPay 
 • Плащане с ePay
 • Банков превод

Моля НЕ маркирайте: Наложен платеж

Доставка
Информация за плащане
Доставка

 • Сигурна доставка

 • Преглед преди плащане

 • Лесна замяна

 • Връщане до 14 дни

 • Всички цени са с включено ДДС

 • Фиксирана цена за доставка:

  • до офис със Спиди 4.00лв.

  • до адрес със Спиди 5.00лв.

  • до офис с Еконт 5.00лв.

  • до адрес с Еконт 6.00лв.

Информация за плащане

ПЛАЩАНЕ

 

Възможни са следните начини за плащане:

Наложен платеж (плащане при доставка: в брой или с дебитна/кредитна карта)

При този начин, плащате дължимата сума на стоките и транспорта в момента на получаване на пратката.

Може да платите в брой или с карта. Ако желаете да платите с банкова карта, молим, заявете го при потвърждаване на поръчката (като коментар към поръчката или по телефона на наш консултант), и куриерът при доставка ще носи мобилен pos терминал. В офисите на Спиди или Еконт също е възможно заплащане с дебитна или кредитна карта.

Пратката се изпраща веднага.

По Банков път (Авансов банков превод)

При този начин на плащане трябва предварително да преведете дължимата сума на стоките и транспорта към наша банкова сметка, в поръчката ще се съдържа необходимата информация.

Пратката се изпраща след получаване на сумата в нашата банкова сметка. Този начин на плащане е особено подходящ, ако искате да изпратите подаръка директно до адреса на получателя и да го изненадате, а това няма как да стане с наложен платеж.

ePay.bg (Микросметка или с карта)

За да извършите плащане през системата на ePay е необходимо да бъдете регистрирани в системата. След като приключите с поръчката ще бъдете автоматично пренасочен(а) към сайта на еPay, където да въведете необходимите данни и да извършите плащането. Този начин на плащане е особено подходящ, ако искате да изпратите подаръка директно до адреса на получателя и да го изненадате (а това няма как да стане с наложен платеж).

В брой с Easypay

С EasyPay.bg имате възможност да заплатите избраните от Вас услуги в брой в над 300 каси на EasyPay.bg в цялата страна. Пълен списък на касите на EasyPay.bg можете да видите тук

При плащане на каса на EasyPay.bg трябва да посочите:

- че извършвате плащане в полза на онлайн магазин за подаръци KUPIPODARUK.COM

- номера на Вашата заявка

- дължимата сума по Вашата заявка

- вашите имена

За платената от Вас сума получавате разписка/вносна бележка от EasyPay.bg.

Този начин на плащане е особено подходящ, ако искате да изпратите подаръка директно до адрес на получателя и да го изненадате.

Плащане с Карта (Кредитна или Дебитна карта)

Възможно е да заплатите поръчката си с карта предварително, през системата на ePay (необходимо да бъдете регистрирани в системата). Този начин е особено подходящ, ако искате да изпратите подаръка като изненада, директно на неговия получател, без да се налага той да плаща при получаване.

Възможно е плащане с карта при получаване на поръчката от куриера. В офис на Еконт или Спиди е възможно плащане с дебитна или кредитна карта, куриерите също разполагат с мобилен терминал за събиране на плащания с карти.